Kultur 4ür Åmål

Kultur 4ür Åmål

På lördag den 11e november är det dags för ytterligare en ort att bli en del av Kultur 4ür Alle-världen. Åmålsborna är taggade till tusen och Huset verkar vara stället att hänga på om en bor i Åmål, det står helt klart. De lokala deltagarna Kalaskvartetten och Rawan bidrar till att bredda utbudet på scenen ännu mer och de intygar vad vi länge misstänkt - utbytet mellan Åmål och Mellerud är på bedrövligt låg nivå. Från och med lördag ändrar vi på det och som om inte ett gäng hip-hopare från Mellerud och indiepoppare/punkare/mysrockare från Göteborg vore nog, så toppar vi kvällen med Dalslands nyaste stjärnskott på rockabillyhimlen - Valley Land Rockers.
Hepp! Huset! Hurra!

Kultur 4ür Majorna 12/11

Kultur 4ür Majorna 12/11

Kultur 4ür Mellerud - 10/11

Kultur 4ür Mellerud - 10/11