Kultur 4ür NKPG + STHLM 30-31/10

Kultur 4ür NKPG + STHLM 30-31/10

Allt gick så fort, så smidigt och blev så fantastiskt trevligt. Underhöstlovet gjorde Navestad (Norrköping) och Vårberg (Stockholm) gemensam sak och lät ungdomar från Göteborg komma på besök. Vi knödde in oss i en minibuss och satte sedan köpcentrumet i respektive ort i självsvängning. De lokala hjältarna i Navestad visade oss kraften i ungdomsorganisering och den kollektiva dansen. I övrigt lärde vi oss att alla tillställningar alltid ska avslutas med ett rejält Soul Train. I Vårberg fick vi ta del av ett ungdomsarbete mot våld (MVP - Mentors in Violence Prevention) som var oerhört inspirerande och sedan lära oss hur en kan sätta guldkant på tillvaron i en galleria med hjälp av ett enkelt PA. Det här kommer vi att göra om!

Kultur 4ür Mellerud - 10/11

Kultur 4ür Mellerud - 10/11

Etzia - Kultur 4ür GöteborgsOperan

Etzia - Kultur 4ür GöteborgsOperan