Kultur 4ür Göteborg 2015

Kultur 4ür Göteborg 2015

Kultur 4ür Göteborg 2015

Kultur 4ür Göteborg föddes när Kalle Karlsson tog kontakt med Hyresgästföreningen och El Sistema. Bägge föreningarna verkade ha ett synsätt som var identiskt med Kultur 414 - att det är viktigt att arbeta med kultur, gränsöverskridande, och gärna i breda samarbeten.  Efter en mycket kort förberedelseperiod genomfördes projektet med tre medverkande stadsdelar - Hammarkullen, Majorna och Bergsjön. World Wide Orchestra och El Sistemas ungdomsorkester från Hammarkullen - Burnstein - medverkade också.

Kultur 4ür Göteborg föddes när Kalle Karlsson tog kontakt med Hyresgästföreningen och El Sistema. Bägge föreningarna verkade ha ett synsätt som var identiskt med Kultur 414 - att det är viktigt att arbeta med kultur, gränsöverskridande, och gärna i breda samarbeten.

Efter en mycket kort förberedelseperiod genomfördes projektet med tre medverkande stadsdelar - Hammarkullen, Majorna och Bergsjön. World Wide Orchestra och El Sistemas ungdomsorkester från Hammarkullen - Burnstein - medverkade också.

Kultur 4ür Göteborg 2016

Kultur 4ür Göteborg 2016